Protetika Modular - Naslovnica
Kontakt
Mapa stranica
trenutno sam u: PROTETIKA MODULAR > PARTNERI 

Pliva
Pliva
"Naše poslovanje započelo je prije više od 80 godina u mjestu Kaštel pored Karlovca, pa iako je PLIVA danas globalna kompanija, ponosni smo što su naši korijeni u Hrvatskoj. Jedna smo od rijetkih farmaceutskih tvrtki u svijetu koja je svojim pronalaskom originalnog lijeka, azitromicina, pridonijela boljoj kvaliteti života."

Vrhunskim rezultatima na području istraživačkih i razvojnih projekata ostvarujemo značajan napredak na različitim područjima znanosti.

Naše usmjerenje na kontinuirano učenje te ulaganje u specifična znanja i vještine zaposlenika omogućuje nam ostvarenje ambicioznih poslovnih ciljeva i jamči uspješne rezultate u budućnosti.

Posljednje desetljeće obilježile su značajne promjene u našem poslovanju. Prije svega desetak godina PLIVA je većinu prihoda ostvarivala na domaćem tržištu, gdje je i radio najveći broj zaposlenih.

Danas, kada je gotovo polovina PLIVINIH zaposlenika izvan naših granica, iz Hrvatske upravljamo zahtjevnim operacijama na više od 30 tržišta. Ovdje su smješteni najmoderniji proizvodni kapaciteti, kao i centar istraživanja i razvoja.

Sjedište PLIVE nalazi se u Zagrebu, u Hrvatskoj, dok je više od trideset PLIVINIH podružnica i predstavništava rasprostranjeno po cijelom svijetu.

Više o Pliva-i možete pronaći na: www.pliva.com

 

Izvor: www.pliva.com

 

copyright © Protetika Modular 2008. Sva prava pridržana. | Protetika Modular / Gundulićeva 35, Osijek / T: 031 251 200 i 251 205 / F: 031 251 201 dizajn i razvoj: web IT d.o.o.